Welke vragen kan ik het beste stellen bij de dierenarts?

Ik ga volgende week met mijn pup naar de dierenarts voor haar vaccinatie. Vaak na een bezoek aan de dierenarts zit ik nog met een boel vragen die ik op het moment van bezoek vergeet. Heeft iemand advies op wat voor dingen ik moet letten? En welke vragen ik het beste kan stellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Schrijf alle vragen die je nu al hebt, op een briefje. Ben je dan bij de dierenarts, dan vergeet je niks. Wat je kunt vragen: - groeit je pup goed? (is zijn gewicht OK) - wat moet je hem voeren, heeft hij een goed "dieet" voor zo' n jong diertje? - hoe is zijn algemene gezondheid? Tanden, oren, nagels, huid, hartslag, longen. - Je kunt alles vragen, wat je zou willen weten! De algemene gezondheid zou de dierenarts sowieso moeten nakijken voor hij de entingen geeft.

Idd waar je nu al tegen aan loopt of je zorgen om maakt. Is het normaal, gaat het over, tot hoe lang duurt, wat moet ik doen als... Dat zijn de vragen die ik had. Jij kunt ze beter opschrijven zodat je ze niet vergeet, en meenemen. Ik heb bv gevraagd over Bijten: hoe op reageren. Mag en hoe fysiek ingrijpen bij bijten. Hond lijkt bang voor andere honden, wat nu Wat zijn goede speeltjes Hoe lang moet ze kangs mijn bed slapen, en daarna? Hoe vaak moet ze uit. Is regenwater drinken slecht? Etc. Schrijf je vragen op en neem ze mee. Hoop dat je veel plezier hebt van je pup/hond. Ik vond de eerste maanden rete-zwaar. Succes!!!

Vragen aan de da heb je eigenlijk alleen maar als je hond iets mankeert. Tijdens het consult voor de enting,kijkt je da je hond automatisch na op medische onderwerpen zoals hart,longen,buik/darmen/achterpoten,ogen en gebit. Ook kijkt de da of de chip nog werkt. Het enige dat je zou kunnen vragen is hoe je zijn gebit het beste kunt poetsen als je dit nodig vindt. Voor vragen over voer moet je niet bij een da zijn want die raden meestal de commerciele merken aan zoals Royal Canin en van Hill's. Dit is eigenlijk voer waar veel granen in zitten,het beste kun je voor voer kiezen waar het vleespercentage hoog is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100