Zou een hond een pak koeken 'stelen'?

Ik had een pak met koeken buiten liggen, met plastieken verpakking rond.
Zou het kunnen dat mijn hond die heeft meegenomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

natuurlijk kan dat, maar dan zouden er hoogstwaarschijnlijk ergens nog stukken plastic liggen en vaak gedraagt je hond zich wat anders na zo een smulpartij. het kan natuurlijk ook een ander persoon zijn geweest, of je heb je gewoon vergist :)

Goeie vraag, Ik heb ook een hond, en die heeft wel een keer mijn blikje Energy gepakt en een zak snoep ... Dus het is mogelijk. -Jobb

Denk niet dat het kan, of heeft jou hond die koekjes wel eens gegeten? dat hij het door had wat het was. Eet jou hond nooit koekjes, dan heeft hij het zeker niet gedaan.

Wanneer jij de hond niet aan zijn verstand hebt gebracht dat er niet van de straat gegeten wordt, kan dat. De hond zal niet geweten hebben dat de koek van jou was. Of heb je hem ook nooit geleerd dat er geen eten van de baas wordt gepikt voordat de baas toestemming heeft gegeven!!! Tenslotte is plastic luchtdoorlatend en een goede hondenneus heeft geen moeite met het ruiken door de verpakking heen. Als het dan ook nog eetbaar is, is zijn kostje gekocht. Het kan dus best zijn dat je op een verborgen plaats wat restanten vind, maar een hongerige hond kan ook het hele pakket aan.

jazeker, hoe lief je hond ook is, hoe goed je hond ook luistert als je er bij bent..... dat zegt niets als je weg bent. geloof me, onze hond heeft niet alleen een pakje roomboter van het aanrecht in de keuken gejat, maar ook een net gebraden kip, achterin de tuin vonden we de resterende botjes (hij keek ook nog schuldbewust !) ja een hond zal zeker een pak koeken stelen.

Hmm kan wel zo zijn! Mijn hond is zegmaar niet normaal opgevoed haha, bij alles wat ze te eten ziet/ruikt moet ze even komen kijken of ze het eetbaar vindt. Maar ze heeft al zoveel koekjes die gewoon op de tafel lagen opgegeten. Het zou dus wel eens kunnen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100