Kan mijn gesteriliseerde kat zwanger worden?

Onze poes van 3 jaar is vorig jaar geholpen (dus gesteriliseerd) maar komt de laatste 3-4 weken steeds gewicht aan (mooi want het was een slank gespierd katje) maar nu is haar hele buik dik, rond en hard. Ook mogen we absoluut niet van haar hoofd afwijken met aaien anders valt ze ons aan (is een poes waar letterlijk ALLES mee gedaan kan worden, daarom onze zorgen)

De vraag is dus of onze gesteriliseerde poes zwanger kan worden?.. Dmv terug gegroeide organen of een foutieve operator..

Of kan ze andere klachten hebben

Weet jij het antwoord?

/2500

nee, je gecastreerde poes (zo heet dat) kan niet zwanger zijn. er is wel iets anders aan de hand, dat geeft je poes aan met haar gedrag, ze heeft pijn. er kunnen verschillende oorzaken zijn, maar dat kunnen wij van hieruit niet beoordelen. kijk het niet langer aan, maar ga morgen met de kat naar de dierenarts,

Heb geen verstand van dieren maar ik denk dat het wel mogelijk is. Bij mensen is het ook mogelijk, als het gebeurd is het een uiterst grote uitzondering maar het is mogelijk. Laat je huisdier voor de zekerheid even controleren bij de dierenarts

Zolang de sterilisatie goed is gegaan zou je kat niet zwanger kunnen worden. Het kan natuurlijk zijn dat de operatie per ongeluk niet helemaal goed is gegaan en het wel degelijk om een zwangerschap gaat. Echter, sommige katten kunnen ook een schijnzwangerschap vertonen. Hierbij krijg je wel dezelfde symptomen. De dierenarts kan uitsluitsel geven over wat er precies aan de hand is.

Nee je poes kan niet zwanger zijn,dan was ze dat al eerder zijn geweest ,als ik je aan mag raden ga eens naar de dieren arts volgens mij is er iets anders aan de hand ,want zo doet niet zomaar vervelend tegen je ,ik ga er van uit dat ze heel veel pijn heeft .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100