Wie heeft een site voor me waar goed hondentrucs op staan uitgelegd? Liefst met video...

Toegevoegd na 1 minuut:
Hondenspelletjes wel te verstaan, daar waar ze zelf lol aan hebben. Mijn hond hongert echt naar werken...

Weet jij het antwoord?

/2500

Heel simpel even te google, kijk maar ..

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=Hmu-ok4o8FQ

Gewoon via de grote database van Youtube. Bij deze heb ik het even wat makkelijker gemaakt ;) http://www.youtube.com/results?search_query=honden+trucjes+leren&search_type=&aq=f

Waarom ga je geen behendigheid doen met je hond? Heel leuk (ook voor het baasje) en vooral voor een hond die graag nieuwe dingen leert is het erg uitdagend. Of bijvoorbeeld speuren, alhoewel dat voor het baasje vaak wel wat meer werk is. Honden die graag werken hebben ook veel aan een klikkertraining. Als ze het principe van de klikker hebben aangeleerd, kun jij vervolgens echt alles aan je hond leren. Je kunt het zo gek niet bedenken. Klikkertainingen worden bijvoorbeeld op alle martin gaus scholen gegeven. Veel plezier met je hond.

Hier is een Site met filmpjes en allerhand info. Leuke trainingssite. Hoop dat dit is wat je zoekt. www.everyoneweb.com/buitenlandsehond/index.aspx? Toegevoegd na 3 minuten: www.everyoneweb.com/buitenlandsehond/index.aspx?...buitenlandsehond... Toegevoegd na 8 minuten: Ik zie dat de link niet werkt. Ik heb hem via google.Zoek; de hond bezighouden en je krijgt de site van everyoneweb.com. Als je hem via google aanklikt kom je erop.

Wij hebben zelf een tijd fanatiek (en op hoog niveau) met onze Tollers dogfrisbee gedaan. Leuk voor baasje en hond. De hond moet echt nadenken en voor je werken. Ideaal voor honden die (net als de Toller) moeten blijven nadenken en een grote "will to please" hebben. Denk er alleen wel om dat je de juiste (dog)frisbee's gebruikt. Die goedkope dunne modellen zijn zelfs gevaarlijk voor je hond.

Bronnen:
http://images.google.nl/imgres?imgurl=http...
http://www.dogfrisbee.nl/wat-is-dogfrisbee.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100