Vinden katten meestal de weg weer terug naar huis?

Mijn kat loopt steeds mee naar mijn werk. Ik hou hem dan maar daar (gelukkig vinden ze het goed), want ik ben bang dat hij anders de weg naar huis niet vindt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

wat een leuke kat heb jij ! normaal gebeurt zo iets met een hond, maar jij heb een kat die je wegbrengt, lachen en gezellig. maar je hoeft niet bang te zijn dat hij de weg niet meer weet, katten lopen 's nachts vele kilometers door je woonwijk en komen altijd weer netjes thuis, om lekker te eten en vervolgens heerlijk te gaan slapen... maak je geen zorgen je kat weet de weg en komt ook zonder jou weer thuis! Toegevoegd na 3 minuten: waar ik me wel zorgen over zou maken voor wat betreft de terugweg alleen, is : zijn er drukke wegen/kruisingen die hij moet oversteken... dat is overdag natuurlijk wel een punt ! misschien dat je daar toch even op moet letten...

Ja katten vinden de weg zo goed als altijd terug naar huis , weet niet exact hoe dat kan door geur ofzoiets, maar er zijn katten die mijlen ver van huis waren en toch weer thuis kwamen. Heel raar maar waar!

als jouw kat dat traject al meerdere malen heeft gelopen, dan zal hij prima de weg terug weten te vinden. ik weet niet hoeveel uren je werkt, maar je kat heeft daar eten en drinken?

Het ligt er wel heel erg aan óf de kat naar huis wilt, want katten die weglopen weten de weg meestal niet meer. Maar in jou geval kan de kat waarschijnlijk de weg gewoon weer terug vinden

Zolang je ze wel eerst 6 weken hebt laten wennen aan een (nieuw) huis!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100