Mijn kitten die rent af en toe heel erg als een gek door het huis,, Wat betekend dit?? Ziet ze iets? Is ze angstig?? Wie kan me helpen? Maak me zorgen

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kat wil haar energie even kwijt, dan rent je kat als een gek door het huis. Dus niets om je zorgen over te maken.

Dat is hun manier van sporten,:-) om even energie kwijt te raken. Dat is waarschijnlijk omdat hij alleen binnen zit. als mijn kat te lang binnen blijft, dat heeft hij zijn gekke momenten. Als hij buiten is dan rent hij als een gek van een kant naar de ander van straat en springt van een naar de ander boom, of van beneden springt naar balkon en dat met vol trots. Hij is 12 en voor zijn leeftijd vind ik erg knap van hem.

Je hoeft je geen zorgen te maken. Zeker voor een kitten is dit heel normaal. Wij noemen dit thuis ook wel "het gekke uurtje".

zowel katten als honden hebben de gewoonte om heel hard door het hele huis te rennen, als er een trap in huis is mogen ze die graag op en af rennen, dan in de bocht uitglijdend en als je meer dan 1 exemplaar hebt is het helemaal lachen ! het is een kwestie van energie, je kunt het vergelijken met kinderen die ook stoom af blazen door buiten te rennen met elkaar, maar een kind alleen zal ook gaan rennen . zelfs een kitten rent door het huis, als er tapijt ligt dan kan het zich goed afzetten en anders glijdt het op het zeil in de bochten . er is niets aan de hand, ze moet haar energie kwijt, als je met haar speelt, kan ze ook energie kwijt en met een maatje zou ze het ook doen... maak je geen zorgen er is niets aan de hand .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100