Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe weer ik muizen uit een konijnenhok?

Ik zie er af en toe muisjes lopen. Konijn loopt los in de tuin maar haar voer staat in het hok waar ze af en toe in gaat om te eten. Maar hoe krijg ik de muizen eruit, heb gehoord dat het niet zo gezond is voor de konijnen. Kan natuurlijk niet met gif of vallen in de weer gaan. Of valt het wel mee en kan het eigenlijk helemaal geen kwaad voor de konijnen?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
4.9K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Ik Denk niet dat het giftig is voor het konijn,
Maar misschien is het wel handig om muizengif te kopen, dat zijn een soort rode korrels waarmee de muis mee doorkangaan, of een muizenklem.. Als het giftig is, denk ik dat het niet dodelijk kan zijn Maar het is wel handig als jullie van de muizen afkomen..
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
De muizen komen waarschijnlijk op het voer af, ik zou daarom pas het voer pakken zodra je konijn naar het hok gaat om te eten.. En dan precies dd hoeveelheid dat het nodig heeft.. Of 1 een keer op kan, Zo blijft het voer vers, het hok schoon en het is wel zo diervriendelijk!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding