Is het normaal dat mijn twee kattenbroertjes het met elkaar doen?

Na afloop gaan ze lepeltje-lepeltje liggen met pootjes om elkaar heen en elkaar wassen.

Vandaag al twee keer.

Toegevoegd na 11 minuten:
Ze zijn ongeveer een half jaar oud en nog niet gecastreerd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Elkaar berijden of - wellicht alleen in het spel - bovenop elkaar klimmen en stoeien, is nog niet "het met elkaar doen". Ik heb twee gecastreerde katers, en ééntje probeert soms toch de ander te berijden. Heeft met daadwerkelijke seks(drift) schijnbaar weinig te maken. Kat nummer twee ruikt weer graag aan de reet van die kat die wel eens 'rijdt' - ieder z'n hobby, denk ik dan maar. Maar om je vraag te beantwoorden: ja, dit is normaal. Maar ze doen het niet met elkaar hoor, dit is spel/stoeien/dominantie bepalen/hooguit een beetje seksueel getint.

je geeft verder weinig info, maar ja dit is normaal. wees maar blij met het feit dat je katjes zo close zijn! ik weet niet of je katjes al gecastreerd zijn, maar 5 a 6 mnd is het beste.

Ze doen het niet elkaar, hoor. Ze hebben het gewoon gezellig. Als kater en poes het met elkaar doen gaat het er veel woester aan toe. Ik weet niet of katten homogedrag vertonen, maar dit is het niet.

De twee broertjes doen het inderdaad niet echt met elkaar ze zijn elkaar's domminantie aan het uitesten beiden willen ze van elkaar weten hoever ze bij elkaar kunnen gaan honden doen dat wel eens bij elkaar en dat zijn meestal dan reuen die ook elkaar's domminantie willen testen als je dat nu niet graag hebt kan je het wel afkeuren op een kalme assertieve manier lukt dat wel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100