Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Voor het houden van schapen en eiten is een ubn nummer verplicht. Hoe kan ik dit via de computer regelen? Ik heb het geprobeerd maar het lukt niet!

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
2K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Bent u al geregistreerd bij Dienst Regelingen (u heeft een relatienummer) dan kunt u via Mijn dossier van LNV zelf een nieuw UBN registreren. Hiervoor heeft u inloggegevens nodig. Beschikt u niet over inloggegevens dan kunt u die telefonisch aanvragen bij Het LNV-Loket. Beschikt u niet over internet, dan kunt u het UBN telefonisch aanvragen via Het LNV-Loket. Het voorlopige UBN dat via Mijn dossier of telefonisch is uitgegeven, kunt u voor de melding gebruiken.

Vergeet niet de toegestuurde bevestigingsbrief voor het nieuwe UBN ondertekend terug te sturen. Pas dan krijgt het UBN de status definitief.

Bent u niet bekend bij Dienst Regelingen dan moet u eerst een relatienummer aanvragen. U ontvangt hiervoor een formulier waarmee u ook meteen een UBN kunt aanvragen. Houdt u er rekening mee dat het aanvragen van een relatienummer en tegelijk een UBN langer gaat duren
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding