Weet iemand een middel tegen huidallergie bij een kat ?

Mijn kat heeft zo'n last van jeuk op zijn rug dat ie zijn haren uit trekt en nu bloed het achterste deel van zijn rug. De dierenarts zei dat het een allergie is waar niets aan te doen is en om de oorzaak te vinden zou heel moeilijk zijn. Heeft iemand een smeersel, iets homeopatisch, iets natuurlijks, of wat dan ook. Heeft iemand hier ervaring mee ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb twéé nuttige links voor je. Kijk of je wat kan vinden.. http://kattenziektes.com/allergie.html http://gezondheid.noorseboskatten.net/bestanden/Huid.htm

Mijn kat heeft ook nu een half jaar lang zo een probleem. Maar dan rond de nek. Ten einde raad heeft hij een kapje om gekregen, en bij de dierenarts krijgt hij af en toe een spuitje tegen de jeuk. Ik zou dat wel vragen voor het té ver gaat, want de kat stopt niet vanzelf met krabben. Verder hebben ze ook zalf om op de open plekken te smeren. Je moet desnoods een andere dierenarts zoeken.

onze kat heeft ook dat gekrab en jeuk gehad tot bloedens toe.Wij zijn naar de dierenarts geweest en die constateerde allergie tegen vlooien of teken beeten.Onze kat heeft daarvoor een injectie gehad en is gedruppeld met antievlooiendruppels.Als we dat keurig om de 6 weken doen gaat het goed zodra we een week te laat zijn is het al meteen weer mis. Het beste is denk ik gewoon even langs de dieren arts en dan weet je het en kan je met een behandelplan beginnen.des te eerder je begint der te eerder je kat er van af is!!!!! suc 6 ermee Toegevoegd na 1 minuut: dus nogmaals langs de dierenarts of even bellen zou het geen vlooien/takenallergie kunnen zijn? proberen kan geen kwaad met die druppels.

ik heb een duitse herder die is erg gevoelig voor een heleboel dingen. veel last van hotspots beet zich helemaal kapot. de hele dag door was ie aan het krabben en bijten sinds een tijd gebruik ik gold dust en het helpt hem heel goed. is ook voor katten. is helemaal puur natuur check de link zou ik zeggen succes er mee

Kijk ook eens naar de voeding, wie weet ligt daar een oorzaak - er is biologisch kattenvoer te koop, maar ook hypo-allergeen en je kunt natuurlijk ook zelf een stukje vlees door de blender gooien. Per soort wel een paar weken volhouden om te kunnen zien of het helpt, denk ik.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100