Is een konijn dat steeds bijt vals?

We kochten een dwergkonijn om bij ons andere dwergkonijn te zetten, ze hebben een grote kooi.
Maar nu blijkt dat het nieuwe konijntje het andere veel bijt.
Ons heeft ie ook al vaak gebeten.
Soms komt ie zelfs naar je toe om te bijten.
Nu willen we er van af.
Zou die vals zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ha, die Chx; Dat is geen gewoon konijn maar een killer bunny. Al eeuwen lang een gevreesd monster.

Misschien heeft dat beest gewoon honger... Geef je hem wel wat te eten?

Terratoriaal.

Hij bijt ons veel, hij bijt het andere konijntje veel... zal die vals zijn?? Doe eens een gok. Veel bijten doet hij niet uit affectie. Ik heb jaren geleden ook zo'n monster gehad. Ik moest hem voeren met een leren handschoen aan, anders had ik hem aan mijn handen hangen. Nee, dat was geen pretje. Ik geloof dat ik hem verkocht heb aan een kennis van mijn ouders. Wat die er mee gedaan hebben weet ik eigenlijk niet (of daar wil ik niet over nadenken). Nu heb ik een beestje dat absoluut het tegenovergestelde is, als hij al iets te enthousiast de vitamine tabletjes uit mijn handen haalt en merkt dat hij een stuk vel van mij heeft, dan laat hij direct los. (en deze is niet stuk te krijgen, al dik 9 en een half jaar lang!)

kan zijn dat hij vals is of het gewoon niet kan vinden met het andere konijn. Ik weet niet of het een vrouwtje is maar anders zou het kunnen helpen om haar te castreren (let wel ZOU KUNNEN) maar of je dat geld er voor over hebt.... Overigens zou ik je willen adviseren, mocht je overwegen een nieuw konijn bij je huidige konijntje te zetten, laat hem dan koppelen bij een konijnenopvang, dan weet je A zeker dat ze elkaar accepteren en B kunnen ze je al wat over het karakter vertellen!

Neem aan dat hij bijt als je bij het konijn in zijn hok komt en deze er dan ook niet uit kan krijgen. En nu zit er ook nog een vreemd konijn bij. Voordat je het konijn weg doet kan je misschien eerst nog even wat informatie inwinnen. Heb hieronder zie bron een site gevonden waar heel veel informatie in staat.

Bronnen:
http://www.konijnen.nl/faq/agressie.htm

Terugbijten!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100