wij hebben een jack russel met een allergie. vanwege teruglopen inkomsten kunnen wij de medicijnen niet meer betalen. Weet iemand hier een oplossing ?

Toegevoegd na 21 uur:
Hoe heten de tabletten van Da Misschien kunnen we die uitproberen

Weet jij het antwoord?

/2500

Net als heel veel andere mensen die momenteel zuiniger aan moeten doen: proberen te besparen op andere dingen. Als je een lijstje maakt met je maandelijkse uitgaven, zul je zien dat er best hier en daar een paar euro's te besparen zijn. Ik neem aan dat het welzijn van je hond belangrijk voor jullie is. Daarom zou ik besparen op andere zaken, als ik jullie was. Een minder leuke maatregel is om een ander goed tehuis voor jullie hond te zoeken. Hiermee zal ik wel minnen scoren, maar ik denk dat een hond beter af is bij mensen die geld en mogelijkheden hebben om de hond de juiste verzorging te geven, dan bij mensen die er geen geld meer voor hebben. Toegevoegd na 11 minuten: Natuurlijk bedoel ik de laatste maatregel als noodoplossing, in het geval je niet meer kunt besparen op andere dingen. Ik bedoel dus ook beslist niet dat je de hond maar moet afgeven bij een asiel. Ik doelde op een goed tehuis bij mensen die graag een jack russel willen opnemen en weten wat het hebben van een hond inhoudt.

Er bestaan ook dierenartsen voor minima dus misschien zit er iets bij jou in de buurt of dat je de benodigde medicijnen via internet goedkoper kunt krijgen?

Waar is je hond allergisch voor? Onze vorige hond is ook overleden aan een allergie, en we zijn toen overgestapt op hyperallogene brokken van de dierenarts (die niet zo hyperallogeen zijn als men beweert). Nu denk ik, had ik mijn hond maar op rauw vlees gezet.. Dan had dat waarschijnlijk wel geholpen, aangezien veel honden allergisch zijn voor graan en er zo veel rotzooi in hondenbrok zit. http://dier-en-natuur.infonu.nl/huisdieren/78801-vers-rauw-vlees-voor-de-hond.html

Mijn hond krijgt al jaren prednison voor zijn allergie. De eerst paar weken heeft hij veel bij verschijnselen gehad (veel plassen)maar die heeft die nu niet meer. Ik koop bij de DA altijd 100 pillen en betaal er nog geen 25 euro voor. Hij krijgt er 1 per dag. Ik weet dat het niet goed is voor zijn lijf, maar hij doet het er erg goed op. Hij is weer rustig(niet meer krabben en geen bloedplekken meer) en hij is vrolijk. ps: Ik heb met hem echt alles uitgeprobeerd, voer, vlees, rijst en vis, medicijnen, andere mand, andere halsband, testen enz. Overleg even met je DA. Succes! Ik hoop dat jullie nog lang van de hond kunnen genieten.

Hallo, Ik ben Nederlandse en woon in Tsjechie,Zichovec. Ik heb hier een hele lieve en goede dierenarts die zijn praktijk eigenlijk als hobby heeft naast zijn fabriek in dierengeneesmiddelen. De DA is hier nog erg goedkoop.Ik heb zelf heel veel dieren. Ik kan, als ik weet welke medicijnen het zijn, vragen wat het hier kost mischien is het hier een heel stuk goedkoper. Als dat zo is kan ik het je eens in de zoveel tijd opsturen,geen probleem.

Hoi, Veel DA's willen een betalingsregeling treffen. Mijn hond werd onlangs ook onverwacht ziek en die kosten had ik ook niet voor handen. Na de uitleg mocht ik het bedrag in termijnen betalen. Ik zou proberen je situatie gewoon uit te leggen daar, niet geschoten is altijd mis:) Wie weet komen ze je tegemoet:)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100