wat is een goed huis- tuin of keukenmiddeltje om kattenpisgeur uit stof te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

eerst schoonmaken met een sopje van biotex groen, en dit goed in laten trekken voor je het spoelt (een paar uur). dan nabehandelen met schoonmaakazijn of alcohol. als het goed is zal zelfs de kat nu niets meer ruiken, en er dus niet nogmaals plassen. laat altijd de urine van een wildplassende kat onderzoeken, mogelijk heeft hij een blaasprobleem.

Stanley-mes (waarmee je een stuk uit 't tapijt snijdt).

Verwijderen van kattenurine Voor verse urine maak je de vlek schoon met tapijtreiniger. Maak het dan nat met een ouderwets sopje soda, laat het tien minuten intrekken en maak het daarna weer droog. Als de urine een kussen heeft doorweekt en de bank of vloer eronder, dan is het moeilijk de geur eruit te halen, wat u ook probeert. De roze spuitfles Vanish Oxi Action schijnt ook prima te helpen tegen o.a. de geur van kattenurine in bijv. je bankstel of tapijt. Royaal op de plek spuiten en het schuim laten intrekken. Later deppen met keukenpapier en de geur is zo goed als verdwenen. Toegevoegd na 53 seconden: Wil je geen huis- tuin of keukenmiddeltje, moet je Ecodor aanschaffen.

Je kunt ook azijn proberen.Azijn neutraliseert namelijk. Toegevoegd na 1 minuut: Trouwens ecodor schijnt juist de geur aan te pakken.

Afhankelijk/onder vorbehoud van waar je woont wil ik je best wel een product brengen, waarvan ik zeker weet dat je er nooit meer wat van ruikt. Of je verwijzen naar één van de leveranciers op dit gebied. Zij verkopen in tijden van crisis praktisch allemaal ook aan de consument... Nadeel van kattenurine is dat dit doordringt in het beton. En om dit te verwijderen heb je echt iets anders nodig dan de al eerder genoemde/gegeven middeltjes. En dan spreek ik uit eigen en professionele ervaring... Maar ongeacht wat je wilt gaan, of gaat gebruiken. Wees vooral niet te zuinig, omdat er een bepaald prijskaartje aan hangt. Volg de aanwijzingen proecies op. En zeer zeker met die producten waar enzymen in zitten. Deze moet je wel de kans geven om hun werk te laten doen... Maar doe er wel snel wat aan, want je krijgt op korte termijn een Probleem met omwonenden m.b.t. buren/omwonenden... Toegevoegd na 5 uur: Waarom nu weer die minnetjes?

Dettol is een goed middel tegen eventuele bacterien en daarna Febreze tegen de luchtjes.

Je vertelt niet om welke stof het gaat, maar kan het tegen regen dan gewoon buiten leggen in weer en wind, dan zullen de bacterieen alles afbreken en de kattenpislucht geheel weg halen, maar andere katten moeten er niet bij kunnen anders weet je het wel!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100