Hoeveel melk mag een poesje van 1 jaar ongeveer per dag?

Toegevoegd na 19 minuten:
ik bedoel speciale kattenmelk

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wij geven onze kat elke dag een beetje kattenmelk. Ze is er dol op. Ze krijgt ong. 40cc. per dag want we doen 5 dagen met een pakje van 200 ml. Geen diarree en verder zo gezond als een vis.

Geen. Melk is niet geschikt voor poesjes.Ze raken er bovendien ontzettend van aan de diarree. Wil je echt per se melk geven (dat katten na de zoogperiode echt niet meer nodig hebben ; het is gewoon een soort snoep) koop dan speciale kattenmelk.

Liever helemaal geen melk, ze kunnen er diarree van krijgen. Of je moet de speciale kattenmelk bedoelen. Verder gewoon water, en hou er rekening mee dat ze liever water uit de bloemenvaas of het aquarium hebben, dan vers getapt water (de meeste katten tenminste, misschien is die van jou een uitzondering)

gewone melk liever helemaal niet geven: veel katten kunnen niet tegen de lactose, en krijgen diarree. speciale kattenmelk, of koffiemelk met een scheut water mag wel, maar dit zou ik alleen zo nu en dan als lekkernij geven, zeker niet iedere dag.

ook speciale kattenmelk is eigenlijk helemaal niet zo goed voor poezen. zo worden we eigenlijk voor de gek gehouden. tis beter dan gewone melk hoor dat wel, maar kzou het niet dagelijks geven en maar in kleine hoeveel heden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100