Mijn hamsterhok is rose en ik wil hem een andere kleur geven... Waarmee kan ik dat het beste doen, zonder dat mijn hamsters daar ziek van worden???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met verf op water basis. Toegevoegd na 2 minuten: Of bioverf

als het een plastik bak is jammer koop dan een nieuwe ?

Het beste kan je een andere kooi kopen. Ik betwijfel of jouw kooi groot genoeg is want ik ken geen grote roze kooien.. Hier wat links voor je, hopelijk heb je er iets aan: Loopwielen: http://dier-en-natuur.infonu.nl/huisdieren/79026-welk-loopwielrad-voor-mijn-hamster.html Goede kooien: http://dier-en-natuur.infonu.nl/huisdieren/78436-welke-kooi-voor-mijn-hamster.html Hamstereten: http://dier-en-natuur.infonu.nl/huisdieren/78683-wat-mogen-hamsters-eten-en-wat-niet.html Koop geen dieren bij de dierenwinkel: http://dier-en-natuur.infonu.nl/huisdieren/78444-geen-dieren-bij-dierenwinkel-kopen.html Slecht advies/spullen van dierenwinkels: http://dier-en-natuur.infonu.nl/dieren/78051-slecht-advies-van-dierenwinkels.html De minimummaten van de kooi van de dwerghamsters 30cm bij 50cm en voor syrische hamsters 40cm bij 60cm.

Met plakplastic. Dat kan je bijvoorbeeld kopen met houtnerfstructuur in diverse tinten. Bijvoorbeeld bij de Kwantum. Of je kunt er schoolbordfolie op plakken, dan kan je met krijtjes er zelf diverse tekeningen op maken. Zie bijvorbeeld hier: http://www.vandoorninterieur.nl/interieurstickers/plakfolie.php

Hamsters uit het hok, tijdelijk onderkomen geven, hok schuren en met verf op waterbasis verven. Goed laten drogen,voor de zekerheid een dag of 2, voila! klaar is kees!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100