Hoelang leeft een hamster gemiddeld?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat ligt er erg aan wat voor een soort je hebt en hoe goed je er voor zorgt. Een Russische dwerghamster bijvoorbeeld, wordt gemiddeld tussen de 2-3 jaar. Maar een goudhamster kan wel een jaartje of 2 ouder worden. Alhoewel dat niet altijd hoeft, mijn moeder had vroeger een hamtster die 7 is geworden. Dus het ligt er maar net aan hoe gezond zo'n beestje is. Groeten, lizard

Gemiddeld (uit ervaring ) leven ze tussen de 3 a 4 jaar en heel soms 5. Wij zij nu met nummer 4 en 5 bezig en het blijft leuk. Suc6 verder.

Ik had vroeger een dwerghamster en die leeft 2 tot 3 jaar

De gemiddelde leeftijd is 2-3 jaar. Ze kunnen max. 7 jaar oud worden. De ervaring is dat de bonte (tweekleurige) hamster vaak de 2 jaar niet haalt. De Chinese hamsters worden meestal het oudst.

Bronnen:
http://www.dierenkliniekstrijthagen.nl/kna...

Mijn hamster werd 3jaar en mijn andere 2 ze worden gemiddeld tot 2-jaar maar kunnen max 7 jaar worden Hoe oud worden ze? Hamsters leven helaas niet lang. De gemiddelde leeftijd is 2-3 jaar. Ze kunnen maximaal 7 jaar oud worden. De ervaring is dat de bonte (tweekleurig) hamster vaak de 2 jaar niet haalt. De Chinese hamster worden meestal het oudst. Toegevoegd na 30 seconden: 2- moet 2-3 worden

Bronnen:
http://www.huisdiereninfo.nl/hamsters

Een syrische hamster (goudhamster) word gemiddeld tussen de 2 en 3 jaar. Een russische dwerghamster en een campbelli word gemiddeld tussen de 2 en 3 jaar (alhoewel er gevallen van rusjes bestaan die 6 jaar zijn geworden). En ook de roborovski dwerghamster kan tussen de 2 en 3 jaar worden. De chinese dwerghamster word ongeveer 4 jaar.

Bronnen:
http://www.gratisadviseurs.nl/question.php...

Tussen de 2-3 jaar!

tussen 2-3 jaar het komt zelden voor dat een hamster ouder word.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100