Waar kun je gratis een puppy meegeefpakket krijgen?

Ik wil straks de nieuwe eigenaren een pakketje meegeven met enkele leuke dingen voor hun puppy.Maar kun je die ergens gratis aanvragen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan bij Royal Canin, en eigenlijk álle bekende, commerciële merken een puppy pakket aanvragen. Maar wat heb je eraan? Royal Canin is eigenlijk een van de slechtste merken voor voer. Vrijwel elke hond is gék op eten, maar laat ik nou net de hond getroffen hebben die dat níet is. Staan laten, eet hij het niet? Weghalen en later aanbieden! Hij begint wel te eten! Gold het advies. Zo gezegd zo gedaan, maar na 1 week at hij zijn brokken nog steeds niet. Ondertussen was hij graatmager geworden en werd hij erg sloom. Op dat punt besloten we om hem iets lekkerders te geven. We deden er ham en bouillon(Met stukjes vlees) door de brokken heen: en ja hoor! Hij at! Mijn hond eet dus alleen vlees, zijn me achter gekomen. Met uitzonderingen van hondenkoekjes en beloningen. Op dat moment ben ik me gaan verdiepen in hondenvoer. Wat zit er nou eigenlijk ín die brokken? Op dat moment had ik me flink verschrokken. Pak een zak met hondenvoer, uit de supermarkt, of van bij je thuis. Ik weet 100% zeker dat er achter, op de ingrediënten lijst als eerste graan of maïs staat! Granen? Maar honden zijn toch carnivoren? Wat hebben ze dan aan granen? Om kort te antwoorden: Vrij weinig. Granen zijn goedkope energie leveraars, maar bovenal is het een zeer goedkope vulstof! Er zit graan in, puur uit economisch oogpunt! Verder zijn het niet die hele mooie gele korreltjes maïs, of gouden korenaren, die zijn gebruikt, maar de overblijfselen van verwerkte granen! Er zitten dus nauwelijks meer voedingswaarden aan: vulstof dus. We gaan verder naar rechts toe op de ingrediënten lijst, meestal komt nu "Dierlijke bijproducten". Tussen haakjes zullen ze ons netjes de procenten van het aantal % vlees geven wat er gebruikt is. Dit zal variëren tussen de 4- en 20%. Dat valt toch mee, toch? Nou, dat ze dit "Dierlijke BIJproducten" noemen, zegt al genoeg. Dit is simpelweg afval, of vlees wat niet geschikt is voor menselijke consumptie. Denk hierbij aan: Hoorns, poten van kippen, uiers, hoeven en zelfs uitwerpselen! Verder zijn de enige "fatsoenlijke" stukken vlees van dieren die het slachthuis niet eens hebben gehad: doodzieke dieren! Het ergste, en trieste is dat in dierenvoeding uit Amerika (Schrik niet!) de lichamen van ingeslapen katten en honden. Zou jij zoiets eten? Al dit "vlees" wordt bij elkaar gestopt en uitgekookt tot er een substantie overblijft dat men "Vleesmeel" noemt. Dit vleesmeel is dus wat uiteindelijk in de brok komt als Dierlijke Bijproducten. Smakelijk! Zie Reacties!

Bronnen:
http://www.eukanuba.nl/nl-NL/puppy-kit-reg...
http://www.pedigree.nl/pedigree-hondenclub...

Of je die ergens gratis kunt krijgen zal best wel,maar je kunt ook zelf iets samenstellen. Toegevoegd na 1 minuut: Google staat er vol mee.

Bij verschillende leveranciers is dat mogelijk, je moet eens gaan mailen of rond bellen. Of vraag ernaar bij de dierenarts.

op www.gratis.nl

Op gratis sites wordt regelmatig dierenvoer gratis weggegeven, zie o.a. Gratiz.nl en andere gratis sites. Toegevoegd na 35 seconden: Gratiz.nl is een andere site dan gratis.nl

Geef niet zomaar iets mee, maar ook echt iets wat nut heeft! Probeer eens bij de dierenspeciaalzaak te vragen naar puppypakketten van het merk hondenvoer wat je ze nu geeft. Pro Plan heeft bijvoorbeeld pakketten, maar Eukanuba, Royal Canin en Nutro ook.

Dierenwinkel Henk van os als je puppyspullen koopt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100