Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Op welke manier is dit op te lossen?

Wij hebben twee poezen maar er komt altijd een kater naar onze tuin en die jaagt onze katten als t ware weg, hoe zou je dit kunne oplossen want onze poezen horen niet afgeschrikt te worden door een kater..

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
562

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Kat natspuiten zodat hij minder graag in de tuin komt of op andere manieren wegjagen. Ik had dit probleem ook en mijn kat jaagt hem nu zelf weg. (dit kan ook toeval zijn)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik denk eerlijk gezegd dat je dit niet echt kan oplossen. Het is de natuur katers zijn vaak dominant. Heb je twee hele lieve huispoezen ja die worden nu eenmaal sneller bang en gaan sneller weg. Is die kater echter heel gemeen en valt hij je poezen aan dan raad ik aan om hem nat te spuiten met een plantenspuit of een tuinslang. Katten houden niet van water en zien dit als een straf naar een paar keer zal je verschil zien. Hoop dat je hier wat aan hebt. Ik hoor graag hoe het is afgelopen!

Toegevoegd na 4 minuten:
Zijn je poezen (nog) niet geholpen ?
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Je zou de hele tuin kunnen afzetten, maar dat is wel ingewikkeld waarschijnlijk.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding