kan een poesje van 6 maanden al krols zijn geweest ?

ik heb een heel lief klein poesje wat heel af en toe naar buiten mag als ik ook buiten zit. laats moest ik haar lokken met haar etensbakje, en toen ze aan kwam gerend kwamen er vier katers achter der aan! kan ze nu zwanger zijn ondanks dat ze pas 6 maanden is ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een poes kan zelfs al vanaf 4 maanden krols zijn! Dus 6 maanden is volkomen normaal. Je poes kan inderdaad zwanger zijn nu. Afwachten maar, dus. Toegevoegd na 5 minuten: toch nog even een aanvulling: Meestal raken poezen op wat latere leeftijd zwanger, zo tussen de 7e en 10e maand. Nogmaals: Je kunt pech hebben, maar het hoeft niet zo te zijn dat ze nu gelijk zwanger is. En dan nog dit: Je poes zal vanaf nu om de 3 weken krols zijn. als je haar niet binnenkort laat steriliseren en ze komt regelmatig buiten, dan kun je er vanuit gaan dat je over een paar maanden met een nest jonge poesjes zit.

ja dat is mogelijk, meeste katten zijn vanaf ongeveer 6 maand krols

Ja ze kan krols zijn want vanaf 4 maanden kan dat al! Dus het is normaal

het zou idd zo kunnen zijn dat ze al zwanger is. ze is nog veel te jong om een nestje te krijgen, dus laat haar ajb zo snel mogelijk castreren. een kitten wat kittens krijgt, dat moet je willen voorkomen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100