Kan ik mijn kikkervisjes gemalen soepstengels geven?

Hallo, ik heb 6 kikkervisjes in een grote kom, ik geef ze 1 vlokje visvoer per dag en ze hebben genoeg alg in hun kom, alleen kan ik ze ook gemalen soepstengels geven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Geen idee of ze zullen happen. Maar probeer 1 korreltje. Als er eentje hapt en die leeft morgen nog zal het wel mogen. Zelf zou ik de voorkeur geven aan visvoer uit de dierenwinkel.

kikkervisjes eten in de natuur algen en rottende algen, dus een paar kleine zachte blaadjes sla lijkt me meer succes te hebben dan soepstengels, wil je echt hoogwaardig voedsel geven, geef ze dan watervlooien, mogelijk eten ze diepvries watervlooien ook. Toegevoegd na 2 minuten: let op! Zodra ze pootjes krijgen en de uitwendige kieuwen verdwijnen, eten ze alleen nog maar boven water, vooral bladluizen, het is dan tijd ze weer los te laten.

Als kikkervisjes net uit het ei komen is de aanslag wat op waterplanten groeit het beste. Je kunt ze ook komkommer in dunne plakjes en een doorgesneden tomaat geven. Gekookte spinazie is ook goed voor kikkervisjes. Wanneer ze groter worden mag je kikkervisjes ook vissenvoer geven. Zodra ze pootjes krijgen eten ze alleen nog maar kleine vliegjes. Denk bijvoorbeeld aan fruitvliegjes. In mijn ogen heeft het dan ook geen toegevoegde waarde als je kikkervisjes soepstengels te eten geeft.

geschilde aardappels in een kom met water leggen dat maakt na een paar dagen gist boven op het water deze schuimachtige substantie aan de kikkervisjes geven en ze groeien als kool

komkommer dat vinden ze lekker Maar soepstengel vast ook wel,gewoon proberen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100