Is het belangrijk voor een kat die niet buiten komt om die kattengras te geven?

Mijn kat kan niet naar buiten, omdat ik in een appartement woon. Hiervoor kon hij wel naar buiten en at hij soms gras (en gaf vervolgens over). Nu heeft het beestje die mogelijkheid niet meer, dus vraag me af of ik nu kattengras moet gaan kweken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

zoals je al zegt, zet het eten van gras de kat aan tot overgeven. zelf geef ik liever dagelijks wat soft malt pasta van gimpet over het eten. de katten vinden het smakelijk, en het zorgt voor een goede passage van ongerechtigheden zoals ingeslikte haren, door maag en darmen. in het verleden gaf ik wel kattengras, maar niet dat dure stugge spul uit de dierenzaak. gewoon gazonzaad zaaien in een pot aarde, en na verloop van tijd heb je heerlijk mals gras voor de poezen.

Kattengras helpt om de kat te laten braken Vaak eten ze gras omdat ze buikpijn hebben Als je kat dit gewend is dan is het fijn voor het beestje om kattengras te kopen

ik weet niet waar je woont maar Intratuin heeft sinds vorige week een aantal eetbare plantjes, ik heb ze ok gekocht voor mijn vogels, ik geef ze niet met plant en al want dan zouden ze zo op zijn maar steeds een beetje Katten moeten door zorgvuldig toiletteren regelmatig haren kwijt en door grassen te eten kunnen ze gemakkelijker overgeven, dit doen ze ook als er iets niet goed verteerd is en ze het kwijt willen ( overgeven )

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100