Wie heeft er ervaring met een tijdgestuurde voerbak?

Dit soort voerbakken kun je instellen op tijd. Werkt het goed? Kun je het beste een digitale nemen? Gaan mijn katten niet proberen dat bakje te slopen voordat deze opengaat? En zijn dit soort systemen goed schoon te houden? Klopt, een heleboel vragen :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb wel ervaring met een tijdgestuurde vissen voerbak voor koikarpers. He ding deed wat hij beloofde te doen. Er zat een soort wekker in die je moest opwinden. Ik neem aan dat die van jou al electronisch is, oh ik zie nu dat je nog niets hebt en het je alleen maar afvraagt welke je zal nemen. Ik vraag me ook af wat in jouw geval de kat er mee gaat doen? Katten geven het niet zo maar op. Onze kat krijgt droge brokjes en kan in en uit lopen. zijn wij een paar weken weg dan zetten we gewoon een grote bak brokjes neer voldoende voor enkele weken, en dat gaat prima. Ik weet dan zeker dat het voldoende is . Heb je zo'n digitale en je krijgt een storing dan heeft de kat niets, maar misschien werken deze nieuwe dingen prima!

Die van mij deed het niet goed. Bij het uitproberen ging het al mis, bakje opende niet. Misschien verkeerd ingesteld...dus wat uitgeprobeerd. Het kwam er op neer dat hij het d helf van de tijd niet deed......of vor de helft van de tijd wel deed.....tis maar hoe je dat ziet..:-) Misschien handiger om een buurvrouw/man te vragen.

Ik heb een van de eerste bakjes al jaren in gebruik. Er zitten 2 aparte bakjes en klepjes in, die dus op andere tijden kunnen openen. Het werkt een beetje als een eierwekker, als ie op de 0 staat kan het palletje van het deksel precies door de opening van de draaiknop. Simpel en effectief, je moet wel even goed rekenen om de bakjes op de goede tijden te openen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100