mn hond gaat onder haar eigen kussen en gooit heb eraf nog nooit gedaan alsof er wat onder lig lig niks waarom zou ze dat doen

Weet jij het antwoord?

/2500

misschien ruikt ze wat, eten ofzo, doet mijn hond ook vaak. Toegevoegd na 1 minuut: ze/hij :D

Ze heeft een nieuw spelletje uitgevonden voor zichzelf: kussenwerpen :-)

Iedere hond heeft zo zijn eigenaardigheden. Ze heeft zelf een spel ontworpen, wat in overeenstemming is met haar aard. Ik heb een jachthond, die tijdens wandelingen handschoenen verzameld. Iedere dag minstens drie, maar nooit een heel paar. Leuk voor de hond, jammer voor de baas. Na de vondst van de eerste handschoen kreeg ze er plezier in en als ze er lol aan beleven, iets wat voor ons niet duidelijk hoeft te zijn, gaan ze er gewoon mee door. Als het je niet zint moet je het zien te stoppen, maar sommige spelletjes doen ons geen kwaad.

Is het eenvrouwtje dat net loops is geweest? Misschien dan schijnzwanger. Mijn hond (mannetje) doet het ook regelmatig. Wij zeggen dan dat hij zijn bed aan het opmaken is. Een nest creeren.

Verveling, baldadigheid? Als ze het echt nooit heeft gedaan is het misschien een beetje raar, maar anders is er niks om je zorgen over te maken.. Honden hebben nou eenmaal af en toe rare kuren ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100