Hoe verwijder ik ongebruikte pictogrammen van het taakbeheer totaal van de computer ?

Als je op de taakbalk (rechtsonderin waar de tijd en de pictogrammetjes staan), met rechter muisknop klikt, en dan op "Eigenschappen" en dan op het opende scherm p "Aanpassen" opent er een nieuw scherm.
Hier staat dan een lijst met Actieve items, en Non actieve items. Onder het lijstje non active items, staan er bij mij een paar items die ik al lang niet meer gebruik. De programma's zijn zelfs van de computer verwijderd. Het zijn niet items die je te zien krijgt als je bij de taakbalk op t pijltje (<) drukt om meer pictogrammen te zien.

Hoe kan ik die non actieve items verwijderen?

Weet jij het antwoord?

/2500

in taakbeheer staan alle programma's die opgestart zijn. en die worden geladen bij het openen van programma's of opstarten van je pc. in msconfig kun je de dingen die opstarten automatisch even uitschakelen. toch denk ik dat je het woord taakbeheer verkeerd gebruikt en je wat anders bedoeld.

Taakbeheer geeft aan welke programma's er aanstaan op je pc, bij processen zie je een volledige lijst. je kunt die programma's verwijderen met je config.-scherm -> Programma's en onderdelen (in Windows 7, winxp ben ik even vergeten hoe dat heet, geinstalleerde programma's ofzo?) of je gebruikt een geavanceerd verwijder software zoals; IOBit Uninstaller.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100