Welke krachtige laptop ?

Mijn wens is om een kleine, maar zeer krachtige laptop te koen, waaraan ik gemakkelijk een ander groot scherm van mijn werk of thuis op aan kan sluiten.

10 toto 15 inch, i7, of hoger, waarmee ik 3-4 jaar vooruit kan.

Toegevoegd na 1 dag:
Oh, detail, want idereen heeft het over macbook.. Ik wil er graag linux opzetten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik maak al ruim 2 jaar gebruik van de Acer Extensa 5630Z. Met veel plezier! Nog nooit problemen mee gehad. Weegt niet veel, kost bijna niks, gratis virusscanner en werkt erg snel! Aanrader dus.

Ik kan natuurlijk niet weten wat je budget is maar Apple heeft de nieuwste MacBook Pro voorzien van nieuwe processoren. Afhankelijk van je budget kun je kiezen voor i5 of i7. Je hebt dan een laptop die helemaal top is. Niet alleen blijft 'ie drie tot vier jaar prima draaien, na die tijd kun je 'm ook nog steeds voor een goede prijs tweedehands verkopen. En al die jaren draait 'ie zonder virus, malware en spyware problemen. Ook alle andere problemen die vaak met Windows computers gepaard gaan, zullen je bespaard blijven. Als ik jou was, koos ik voor een MacBook Pro. http://store.apple.com/nl/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?mco=MTM3NjU3MDM

Goeie tip voor een laptop is alienware, redelijk duur maar echt goeie prestaties. En als je van België bent, er is een actie in carrefour. 999 euro voor de Dell Studio 1558 V1* i7-740QM processor 6GB DDR3 geheugen ATI Radeon HD5470 1 GB 640 GB hard disk 15,6 inch scherm Wireless Webcam ..

Bronnen:
http://www.alienware.com/

een macbook is een krachtige computer en kun je aansluiten aan een groot scherm

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100