hoe zet ik mijn laptop met windows 7 terug naar fabrieksinstellingen. folledig?

ik heb mijn laptop een paar jaar geleden gekregen van school. Ik had windows 7 er op gezet. maar mijn schijf zit steeds vol. Ik heb al meerdere keren de schijfopruiming gedaan. ik kan nu niets meer doen voor school. Heeft iemand een idee???

Weet jij het antwoord?

/2500

-Zorg dat je persoonlijke (media)bestanden op een externe schijf oid staan. -Zorg dat je weet wat de 25-cijferige serial is van jouw Windowsversie, bijvoorbeeld door Jellybean te draaien -Ga naar deze site en download Windows 7 https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows7 -Start je gemaakte medium als eerste in de boot (regel dat in je BIOS)

Hopelijk zit er een systeemherstelfunctie op je laptop om terug te keren naar de fabrieksinstellingen. Dit is afhankelijk van het merk van je systeem: Merk Functietoets Acer ALT+F10 Asus F9 Compaq F11 HP F11 Lenovo Aparte knop Medion F11 MSI F4 Packard Bell ALT+F10 Paradigit F8 Samsung F4 Sony F10 Toshiba F12 Start je systeem op en druk direct bij het opstarten meerdere malen op de toets van je fabrikant. Je komt nu in een scherm terecht waar je kunt kiezen om een systeemherstel uit te voeren. Als het Windows logo verschijnt ben je te laat met het indrukken van de toets en dien je het nogmaals te proberen. Kies voor fabrieksherstel en doorloop de stappen. De herinstallatie is gestart, dit proces duurt 1 tot 4 uur. Zorg ervoor dat je het systeem niet uitschakelt tijdens het proces. Alle data worden verwijderd: zet je persoonlijke data dus eerst op een usb-stick of cloud.

Toegevoegd op 28 juni 2019 07:53: tekst
Bronnen:
https://support.campusshop.nl/hc/nl/articl...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100