Verschillende toetsen op hp pavilion g7 doen het regelmatig niet, hoe kan dit verholpen worden?

Hallo,

Op mijn laptop doen regelmatig verschillende toetsen van het toetsenbord het niet meer. Zo is het meestal de middelste rij (asdfgh enz.) of de tweede rij van boven (met de getallen/cijfers).
De pijltjes toetsen en numlock toetsen doen het ook regelmatig niet. Ik word er echt gek van. Het ligt niet aan de toetsen en/of het toetsenbord, wanneer mijn laptop meer geluid maakt (net na het opstarten, of bijv. tijdens een update op de achtergrond), doen verschillende toetsen het niet meer (altijd één rij). Wanneer ik het later nog een keer probeer, doen alle toetsen het weer (voor hoelang het duurt).

Ik heb al van alles geprobeerd en heb geen virussen (volgens de laatste scans).

Heeft iemand tips of oplossingen hoe ik dit probleem kan oplossen? Het werken/typen op mijn laptop is bijna niet meer te doen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou een Windows Defender offline scan uitvoeren. Dat werkt meestal met dat soort problemen. Ook is het de moeite waard om als je het probleem weer hebt even ctrl+⬆ Shift in te drukken. Je kunt ook bij de app 'hulp vragen' je probleem invullen en er zullen artikelen worden gezocht die het probleem op kunnen lossen

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100