Hoe krijg ik extensies weg uit een bestandsnaam?

Ik heb al geprobeerd in de map extensies voor bekende bestandstypen verbergen uitgevinkt. Wanneer ik dat doe gebeurt er niets en is het vinkje bij openen weer terug..
Hoe los ik dit op ?
Foutje : Ik heb al geprobeerd in de map extensies voor bekende bestandstypen verbergen AANGEVINKT . Wanneer ik dat doe gebeurt er niets en is het vinkje bij openen weer WEG..
Hoe los ik dit op ?

Toegevoegd op 10 december 2018 14:21: omschrijving

Weet jij het antwoord?

/2500

Door je uitleg en reacties begrijp ik dat je de extensies niet weg wil hebben, maar ze onzichtbaar wil maken. Ga naar verkenner Open de opties Ga naar het tweede tabblad Klik het vinkje op actief bij "verberg extensies..." Klik op TOEPASSEN (Dan pas op OK, als je eerst op OK drukt verandert er niks.) --- Wanneer ik dat doe gebeurt er niets en is het vinkje bij openen weer WEG.. Hoe los ik dit op ? --- Dat verraadt dus dat je op ok drukt en niet op toepassen. Als je het eerste vinkje verandert zie je toepassen ook pas actief worden, let er maar op. --- --- Als je daadwerkelijk wil wat je vraagt kan je gewoon een bestand hernoemen en de extensie verwijderen. Dan wordt deze niet meer begrepen door het OS, maar vaak/soms nog wel door de programma wat dit bestand gebruikt.

Toegevoegd op 10 december 2018 14:53: tekst

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100