MEDION AKOYA E3216 (MD61800) van Aldi: waaraan kan ik checken of dit een goede aanbieding is?

Binnenkort is er in Aldi een notebook in de aanbieding https://nl.aldi.be/aldi_notebook_338_cm_133_48_5_3054_32962.html
Het leuke vind ik dat hij ook als tablet kan worden gebruikt. Maar hoe kan ik zien welke anderre goed eigenschappen hij heeft? bij Medion zelf vind ik het model niet, ook geen reviews.
Ik vind het vooral belangrijk dat hij vlot is mijn vorige was zooo traag.
Ik zie ook geen cd (tenzij ik erover kijk).... dat is wel vervelend want ik heb voor mijn printer enkel een cd plus kijk ik ook graag cd's op mijn laptop. Natuurijk kan ik mijn beamer aansluiten, maar kan dat zomaar bij elk model?
Bedankt alvast voor de info!

Weet jij het antwoord?

/2500

De Medion Akoya E3216-notebook, ook bekend als Aldi Convertible (te zien in de video), maakte indruk op ons in de test, vooral door het zeer goede display. In een prijsklasse van minder dan 400 euro zul je zulke goede waarden nog steeds vrij zeldzaam vinden. Een ander sterk argument voor de Medion Convertible is de zeer goede prijs-prestatieverhouding, zelfs als u een beetje opslagruimte hebt met slechts 64 GB flashgeheugen. Voor ongeveer 10 euro minder biedt het alternatief van TrekStor zichzelf - omdat hier het flash-geheugen uitgebreid kan worden met een interne SSD. voordelen Stralend display Waar voor je geld nadelen Slechts 64 GB aan flash-geheugen Vingerafdruksensor neemt oppervlak van het touchpad in

Bronnen:
http://www.chip.de/test/Medion-Akoya-E3216...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100