Hoe kan ik een filmpje van videopad bij windows media player laten spelen?

Ik heb in videopad een filmpje geknipt en geplakt. Maar nu heb ik een groot probleem, ik kan het op een andere computer niet afspelen als die computer geen videopad heeft. Hoe zou dit kunnen oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

VideoPad project-bestanden .VPJ kan alleen in VideoPad worden geopend. Ze eigenlijk niet bedoeld om de video's af te spelen. Ze zijn bedoeld om je werk tussen de sessies op te slaan voordat u klaar bent om de uiteindelijke film. Om een ​​film die buiten VideoPad kunnen af te spelen, klikt u op de Video exporteren knop in de werkbalk tabblad Start en kies een output formaat om de video op te slaan. bvb MP4

Installeer mediainfo en open het filmpje daar in, nu krijg je inzicht in welk formaat het filmpje is opgebouwd. Post deze resultaten eens hier. Tijdelijke workaround is om het af te spelen in VLC player? Dit zwitsers zakmes speelt bijna alle formaten af.... Toegevoegd na 2 minuten: Ik zie dat videopad in WMV kan exporteren, dit is een native formaat wat windows standaard ondersteunt....Welke extensie heeft het filmpje nu?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100