Hoe te werk te gaan met hyperlinks en zip-bestanden?

Voor mijn digitaal portfolio werk ik vanuit een Word bestand. Ik heb in het Word bestand hyperlinks gemaakt welke verwijzen naar bestanden in een bepaalde map. Die map uiteindelijk gecomprimeerd en verstuurd. Nu krijg ik van de beoordelaar te horen dat de ZIP-bestanden verwijzen naar bestanden op de C-schijf en zij de bestanden dus niet kan openen. Wat nu?

Toegevoegd na 51 minuten:
De fout zit volgens mij bij het omzetten van Word naar een PDF bestand. In het Word-bestand werken de links prima, maar als ik het bestand opsla als PDF werken de links niet meer.

Nou denk je, dan sla je het toch niet op als PDF.. Maar dat moet wel, een vereiste vanuit school.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan dit ook via een dropbox account doen en de bestanden in een dropbox folder zetten. Dan per bestand een link maken in dropbox, en deze in het word bestand opnemen. Op die manier kan (mits een internetvernding) de lezer het altijd openen.

Waarschijnlijk heb jij de als locatie jouw eigen schijf gekozen. Hij kan niet op jouw schijf dus de hyperlinks zullen niet werken. Je kan wel dit doen: Map1 (bevat de zip bestanden en het word document!) ---- Map document.docx folder.zip folder2.zip folder3.zip folder4.zip Jouw hyperlinks worden dan: folder.zip folder2.zip en niet: c:/dramaprincess/documenten/word/documenten/zipfiles/folder.zip als je de zip files in een andere map heb staan dan gaat het als volgt: ----- Map document.dox/pdf -- Zipfiles folder.zip folder2.zip hyperlink: /zipfiles/folder.zip /zipfiles/folder2.zip Ik hoop dat je er wat aan heb! Toegevoegd na 1 minuut: Waarschijnlijk heb jij als locatie*

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100