hoe krijg je foto's genomen met je laptop via internet op je telefoon?

Weet jij het antwoord?

/2500

Naar je zelf emaillen als je een smartphone hebt. Anders je telefoon aansluiten aan de computer met een daar voor bedoelde kabel.

Je kan ze rechtstreeks naar de map kopiëren op je telefoon waar je foto's staan, via een USB kabel meestal. Anders kan je de foto mailen naar jezelf en dan de mail ophalen via je email account op je telefoon. Ook kan je een programma als dropbox gebruiken.

Als je een programma als google drive of dropbox op je laptop en op je smartphone hebt, kun je je foto's daarop opslaan. Dan staan de foto's op al je systemen.

Optie 1: Je kunt je telefoon aansluiten op de laptop met bemiddel van een USB kabel. Optie 2: Je kunt het in Dropbox, Google Drive, Sky Drive en dergelijke zetten. Optie 3: De foto's naar je E-mail versturen

Naast alle andere genoemde oplossingen, zou je het, indien je een geheugenkaart in je mobieltje hebt zitten, het daarop zetten vanaf je computer.

In de bron staat het programma Kies Air. Met dit programma indien android kan je alles overzetten via je browser. je moet wel op het zelfde netwerk zitten bijvoorbeeld thuis. Verder kan niemand anders erbij want je hebt een 4 cijferige code nodig.

Bronnen:
https://play.google.com/store/apps/details...

Je kan je foto's mailen naar jezelf, op een cloud omgeving zetten of op een social network plaatsen (zoals facebook of picasa/google+). Van daaruit kun je ze handmatig/automatisch downloaden op je telefoon. Makkelijker is uiteraard om direct je telefoon aan te sluiten op de laptop omdat het overzetten van de foto's dan aanzienlijk sneller gaat.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100