Kan je een televisie kabel aansluiten op je computer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Check of er achter in je pc een tv kabel aansluiting zit.. Dan heb je een goede grafische kaart. Anders ff een tv kaartje aanschaffen.. Deze kosten nog geen 30 euro.. Maar waarom zou je dat willen. Je kunt gewoon live tv kijken via internet..

Ligt er aan wat je precies bedoelt met TV kabel. Als je zo’n "ouderwetse" analoge "antenne kabel" bedoelt. http://archos-forum.de/forum/attachments/antennenkabel_anschluss.jpg (foto) Dat kan enkel als de pc voorzien is van een TV kaartje. Dit is niet iets dat standaard aanwezig is op een pc (en staat ook los vd grafische kaart). Maar natuurlijk wel iets dat valt in te bouwen. http://tweakers.net/pricewatch/cat/66/video-editing-mpeg-en-tv-kaarten.html#filter:XczBCsIwDAbgd8m5hzrZkD7AwIMg6E12GG2EQNxG2k1h9N1NJ7t4Cvm_n3-FJ0lMVyGPd3rhpf-AG2Zm8w807DBKQGkJOYCDhfAdwcBUilvpYA1EP8pvq96fQkWQ0ScMtwn9OURwD6iqRgdOR-iUNW6JE4rSCrWmepaet6K1DXQ55y8 Digitale TV wordt meteen een stuk lastiger gezien het gedoe met smart cards, decoder kastjes ed. Maar ik heb het idee dat je het daar verder niet op doelde dus laten we dat maar even buiten beschouwing laten.

daar heb je een tv tuner voor nodig dan kan je er een kabel in doen maar met sommige abonnementen heb je geen tv tuner nodig en gaat het via internet zoals bij upc horizon

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100