Waarom word ik vanuit Google zoekmachine bij alle resultaten doorgelinkt naar een advertentie?

word als ik een resultaat aanklik via seekportals.com doorgelinkt naar advertentie/reclame troep,moet voortaan hele websites invullen bovenaan in de balk,hoe los ik dit op?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb dit ook voorgehad. Ik ha toen trojaans paard. Best e pc effe scannen op virussen, zal wel eentje tussenzitte ;)

Dan heb je een browserhijacker (malware) te pakken op je PC. Hier meer hulp: http://www.computerhope.com/issues/ch000578.htm Mogelijk zit er nu een onderdeel in het softwaregedeelde van je configuratiescherm, waarmee je het kan verwijderen (kijk eerst eens bij de S). Wil je deze ongein in de toekomst niet meer, dan raad ik Linux aan.

Hoi, dit virus heb ik nu ook te pakken. Draai eens HijackThis (http://sourceforge.net/projects/hjt/) en kijk bij de "O4 - Run" elementen. Daar staat er als het goed is 2 met "rundll32.exe" of iets dergelijks, waarschijnlijk met ".dll" bestanden in je "Temp" map. Wat je kan doen is eerst je computer opstarten in veilige modus, die 2 bestanden verwijderen en je Temp map leegmaken (rechtsklik op je C:\ in Deze Computer, dan Eigenschappen, Schijfopruiming, Bestanden opruimen, en dan Tijdelijke map of iets dergelijks aanvinken en op OK drukken). Daarnaast kun je ook met HijackThis die twee elementen aanvinken en op "Fix" drukken. Daarna zou de verwijzing naar de advertenties via Google weg moeten zijn. Ik weet niet welke virusscanner dit op het moment kan verwijderen, maar mijn Microsoft Security Essentials vond hem in ieder geval niet.

Bronnen:
Eigen ervaring

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100