Waarom krijg ik tegenwoordig, iedere keer dat ik een foto opsla van interenet een extra mapje erbij " (veel getallen) .jpg.files " ?

(zie o.a. foto)

Iedere keer dat ik een foto van internet op sla (en volgens mij ook via lokale media, zoals Onenote e.d. of screenshots met games) krijg ik per foto een mapje, zoals in de foto te zien.

Hoe komt dit en hoe zet ik het uit?

Toegevoegd na 44 minuten:
Eventueel voor de duidelijkheid.

Zo'n structuur zie je dus ook altijd

Hoofdfolder
-Plaatje
- Map ‘13409872439.jpg.files'

Toegevoegd na 1 uur:
Ik gebruik niet de 'opslaan' functie, maar de 'opslaan als' En sla altijd op als PNG of JPG

Toegevoegd na 1 uur:
Altijd 'afbeelding opslaan' ipv opslaan als

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk dat je de keuze hebt , van opslaan en opslaan als Opslaan als kun je beter doen, want dan krijg je de keuze waar het opgeslagen moet worden, kun je dan zelf bepalen. Nieuwe map aan maken, die keuze moet je niet nemen, want dan krijg je inderdaad steeds een nieuwe map. Wel als je veel foto's moet opslaan,en dan een map aanklikt naar je bureaublad b.v. kun je al die foto;s naar je documenten of anders , sneller plaatsen waar jij dat wilt. Hoop dat het duidelijk is Toegevoegd na 1 dag: heb na zitten denken, als je een plaatje of foto , nu eens opslaat op je bureaublad,1 stuks kijk dan eens of er ook een mapje bij komt.ben benieuwd.

Ik vermoed dat je "opslaan"functie in je browser gebruikt. Je browser probeert dan een webpagina op te slaan, en maakt dan een submapje aan om de bijbehorende bestanden in op te slaan. Als je een afbeelding wilt opslaan, kun je dat beter doen door met de rechtermuisknop op het plaatje te klikken, en in het popup-menu te kiezen voor "Afbeelding opslaan" (afhankelijk van je browser).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100