Hoe exporteer ik foto's van iPhone 4S naar iMac?

Ik wil foto's en video's van mijn iPhone naar mijn iMac overzetten. Uit informatie op het web maak ik op dat dit alleen met dure programma's zou kunnen als iPhoto of Aperture. Dat kan haast niet waar zijn. Kan het niet via iTunes of via een gratis programmaatje?

Toegevoegd na 28 minuten:
Ik heb geen Aperture of iPhoto.
Draai Mac OSX 10.6.8
Gebruik bekabelde (USB) aansluiting

Toegevoegd na 44 minuten:
Ben er al uit. Hier is de oplossing: Elke iMac heeft iPhoto of anders het programmaatje 'Fotolader'. De naam zegt genoeg. De rest wijst zich vanzelf. Heel eenvoudig.

Weet jij het antwoord?

/2500

je iphone hang je toch gewoon aan je imac via het usb snoertje ze worden geimporteerd via iphoto dat zit gewoon standaard bij elke mac ? misschien een wat oudere versie ? welke versie mac os heb je ander even in de appstore kijken ? iphoto is niet zo duur de andere proggie aparture wel maar dat heb je niet perse nodig Toegevoegd na 1 minuut: anders even de iphone aan de mac hangen en de software updater laten zoeken naar updates ?

Via itunes, dit moet je instaleren op je computer. Dan je iphone eraan hangen. En dan kom je er denk ik wel uit.

Ik doe dat altijd via bluetooth. Dus geen gedoe met kabeltjes en zo. Van m'n Samsung Galaxy naar m'n MacBook en viceversa. Moet met Iphone en iMac ook lukken.

via iTunes. Best methode is toch dropbox. Altijd als je met WiFi in aanraking komt maakt die automatisch back ups. In de App Store op je iMac heb je ook de app van Dropbox. Je krijgt ook een speciaal map in je finder. Veel eenvoudiger dan iTunes

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100