Kan je een app gratis maken en te download aanbieden?

Ik heb momenteel al een blog en wil graag een simpele app maken met RSS feed zodat al het nieuws ook eenvoudig te bekijken is op iOS apparaten (iPhone & iPod). Ik heb wel verschillende website's gevonden waar je gratis apps kan maken zoals ik ze wil, maar dan moet je een Apple Developer Account hebben wat $99 kost. Mijn blog is momenteel ook gratis (wordpress) en heb geen mogelijkheden om geld te betalen (krijg er dan ook niks voor terug). Wat ik dus wil is die app niet perse in de appstore, maar gewoon gratis via een site te download aanbieden. Wie heeft er raad?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan een app maken en gewoon ergens uploaden zodat mensen hem kunnen downloaden, maar dan zal hij alleen voor gejailbreakte iPod en iPhone mogelijk zijn. Toegevoegd na 2 minuten: Maar uploaden kan op verschillende plekken, zoals 2shared.com, Wikipedia.nl, mediafire.com , uploading.com, etc. Toegevoegd na 3 minuten: Http://google.com/search?q=free+file+upload

ongeacht of je hem wel of niet gratis aanbiedt, zal Apple er toch mee te maken hebben als je hem in de Appstore wilt en mensen deze op hun iphones kunnen zetten. Dit kan ej alleen omzeilen als je een app maakt voor een jailbreakte ( of jailbroken) phone.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100