Bestelling via internet is betaalt, dit was incl. verzendkosten. Zo stond vermeld. Foutje zegt men. Moet nu nog verzendkosten betalen mag dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als jij een bewijs hebt dat de afspraak 'inclusief verzendkosten' was dan betalen zij voor dat foutje en niet jij. Laat je dus niet overdonderen want ze hebben geen poot om op te staan als jij over dat bewijs beschikt. Soms moet je écht kordaat durven zijn! Wel beleefd blijven hé ;-) Liefs en Succes ermee!

Dat ligt er natuurlijk ook aan, hoe de prijs van het artikel en de verzendkosten zich verhouden. Foutje, OK maar niet op jouw kosten, als zij vermelden dat het incl. is, moeten ze dat ook nakomen.

Waarschijnlijk staat er ergens onderin het scherm "Fouten en/of misser voorbehouden" wat wil zeggen dat als er een fout in de prijsstelling geslopen is, men hier niet voor aansprakelijk is. Maar: Je kan zeggen dan wil ik de bestelling niet, wellicht gaan ze dan toch akkoord, of je schrijft dat de consumentenbond of rader je adviseert, om niet akkoord te gaan, ook dan zullen ze wel overstag gaan. Overigens voor de pennenlikkers onderons: Zeer waarschijnlijk kunnen ze zich idd beroepen op "Fouten voorbehouden"

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100