Hoe mail adressen automatisch toevoegen aan contactpersonen in hotmail?

Ik heb een hotmail account met daarin +/- 700 mailtjes van verschillende mensen. Nu wil ik graag de mail adressen van deze mensen toevoegen aan mijn contactpersonen lijst.
Het is natuurlijk mogelijk om elk mailtje apart te openen en ze dan toe te voegen door op de knop te drukken, maar mij lijkt dat het makkelijker moet kunnen.

Mijn vraag is dus:
Is het mogelijk om van ontvangen of verzonden mailtjes alle mail adressen te exporteren of in 1 keer toe te voegen aan de contactpersonen lijst?

Weet jij het antwoord?

/2500

Laat ik er even van uitgaan dan het geen 700 emailadressen zijn, maar 700 mailtjes waarvan vast meerdere van dezelfde persoon(en) ? je kan mailtjes gaan sorteren op 1 email adres en bij elkaar zoeken. gewoon via de zoek in mail daarna dat emailadres toevoegen aan je adresboek zoals je dat met 1 adres zou doen. Daarna alle mailtjes van die persoon, naar de prullenbak (om het overzichtelijk te maken) daarna een volgende zoek actie gewoon de stappen herhalen tot alle mailtjes op zijn daarna zou je eventueel de echt belangrijkste mailtjes of zelf allemaal weer kunnen terug zetten. succes

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100