Hoeveel kost zo''n Recovery cd? en waar kan ik het krijgen?

Hoeveel kost zo''n Recovery cd? en waar kan ik het krijgen?

ik heb namelijk een HP pavilion dv7-1240ed met Windows Vista Home Premium SP2, en de product code onder mijn laptop is onleesbaar hoe kan ik ervoor zorgen dat ik de code kan vinden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze heb je niet nodig inderdaad. Als je je pc terug wilt krijgen dan kom je er bij hp door de pc opnieuw op te starten, en op F11 te drukken. (bij mijn hp pavilion tenminste F11, maar dacht bij alle hp's) Dan kom je in een menu en kan je kiezen wat je wilt doen, waaronder dus herstellen naar fabrieksinstellingen. Toegevoegd na 2 minuten: Tekst uit de bron: HOE KOM IK IN HET RECOVERY MENU VAN DE DV7-4040ED? Gebruik hiervoor bij het opstarten van de dv7-4040ed de toets F11. Je komt nu in het recovery-menu. Hier volg je de stappen om de dv7-4040ed terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Let er op dat je een back-up maakt van alle gegevens en programma''s, aangezien een recovery alle data op je harde schijf wist. P.S. Je noemt de DV7.. dus zal de DV7-4040ED er niet veel van verschillen, tenminste niet in de manier waarop hoe je in de recovery komt. Succes!

Bronnen:
http://www.laptopshop.nl/vragen/98310/8220...

1 een recovery cd heb je waarschijnlijk niet nodig, die staat waarschijnlijk op een niet-zichtbare partitie op je HDD. 2 De code is te vinden met een programma als: http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/

als je windows nog werkt ook al is het met gebreken dan heb je geluk met die jelly bean kan je die wel vinden Maar als je nog nooit die recovery gemaakt hebt dan zit er waarschijnlijk nog steeds dat speciefieke merk gebonden recovery brand programma dus waarschijnlijk HP recovery ?? Als je windows niet goed werkt volg dan de stappen van de vorige antwoord gever en herstel je windows daarmee dan komt ook dat recovery programma weer terug en brandt dan meteen die recovery set 3 tot 4 dvd nodig en je serie nummer vindt je gelukkig nog wel met jellybean als echt niets meer werkt moet je contact opnemen met HP en een set bestellen maar misschien is dit wel het moment om over te stappen op windows 7

De code staat ook gewoon bij je computer, druk op start dan rechtermuisknop op computer en dan eigenschappen, en dan scroll je naar beneden en daar staat je product key.

Ik heb hier een herstel cd van HP besteld: https://www.best2serve.com/page/rcd_landing Dat kostte toen 38,50 euro.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100