Hoe kom ik weer bij mijn Picasa-albums?

ergens is iets fout gegaan met een password fout, ben al uren bezig en inmiddels tamelijk hopeloos. kan niet meer bij mijn foto-albums in Picasa.

Toegevoegd na 46 minuten:
is het handig contact te zoeken met de klantenservice van Picasa-Google?

Weet jij het antwoord?

/2500

Onder de vakjes waar je je inlognaam en wachtwoord moet invullen, staat een vraag: Geen toegang tot uw account? Als je daarop klikt, kun je aangeven dat je je wachtwoord niet meer weet. Ik heb het niet verder uitgezocht, maar ik verwacht dat als je daarop klikt, je een nieuw wachtwoord krijgt. Toegevoegd na 6 uur: Blijkbaar is mijn antwoord hierboven niet voldoende. Daarom heb ik nog verder gekeken. Probeer het eens via http://support.google.com/picasa/?hl=nl Misschien lukt het dan om een oplossing te vinden voor je probleem.

Het gaat om een probleem met het inloggen bij Picasa Webalbums, neem ik aan? Hier dus: https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=nl&continue=https%3A%2F%2Fpicasaweb.google.com%2Flh%2Flogin%3Fcontinue%3Dhttps%253A%252F%252Fpicasaweb.google.com%252Fhome%253Fhl%253Dnl%2526tab%253Diq&service=lh2<mpl=gp&passive=true Wanneer Picasa ook als programma op je pc staat, kun je exact hetzelfde e-mailadres en wachtwoord gebruiken om in te loggen op Picasa Webalbums. Die gegevens komen trouwens ook weer overeen met de inloggegevens die je voor Google én YouTube gebruikt. De inloggegevens zijn uitwisselbaar omdat Google zowel Picasa als YouTube heeft overgenomen. Je kunt dus ook bij Google.nl inloggen en daar, via de optie Accountinstellingen, een koppeling maken tussen de verschillende accounts (als je er meerdere hebt). Wellicht lukt het via die weg wél om in te loggen op Picasa Webalbums.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100