Hoe kan ik op Facebook iemand blokkeren die nog niet bevriend is met mij? Ik krijg nl steeds suggesties van Facebook of ik met hem vrienden wil zijn

Toegevoegd na 2 uur:
De persoon vraagt niet zelf of ik met hem bevriend wil worden. FB stelt dit steeds voor. Ik ken deze persoon wel. Wil niet eerst een friend request bij hem doen en hem vervolgens blokkeren. Is er een andere manier om deze persoon niet tegen te komen op Facebook?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dan klik je op 'negeren'. Als het verzoek desondanks blijft staan, en bug die af en toe optreedt, kun je dat hier melden: www.facebook.com/help/?faq=222875404405467&ref_query=vriendschapsverzoek Toegevoegd na 31 minuten: "Hoe voorkom ik dat iemand in de suggesties wordt vermeld? Je kunt voorkomen dat iemand in de suggesties wordt vermeld door te klikken op de 'X' rechtsboven de vermelding. Hierdoor wordt de vermelding van de persoon gesloten en zal hij of zij niet meer worden gesuggereerd. Het gedeelte 'Suggesties' wordt niet meer weergegeven wanneer je alle mensen blokkeert waardoor door Facebook een suggestie wordt gedaan. Je kunt het gedeelte weer terugvinden door te klikken op het vervolgkeuzemenu 'Vrienden' en 'Vrienden vinden' te selecteren. Zodra je meerdere resultaten hebt, wordt dit gedeelte weer op je startpagina weergegeven. " http://www.facebook.com/help/?faq=103828173041332#Hoe-voorkom-ik-dat-iemand-in-de-suggesties-wordt-vermeld?

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100