Wil een laptop kopen. Welk merk is goed en heeft het grootste beeldscherm?

Weet jij het antwoord?

/2500

Asus heeft een goede reputatie en een paar laptops met 18" schermen

Wat jij goed vind, waar jij het voor nodig hebt, zeg je niet dus wordt het lastig. Maar je kunt op de volgende site ZELF bepalen wat jij belangrijk vind, en dan wordt er advies gegeven. http://tweakers.net/pricewatch/cat/496/laptops.html

In de bron zie je alle zeer grote schermen. Ik zou Asus of Toshiba aanraden, al heb ik zelf alleen (positieve) ervaringen met Acer. Maar de meeste mensen roepen niet zo over de stevigheid ervan. Aangezien je een groot scherm zoekt, verwacht ik niet dat je hem continu meeneemt? Dan zou een Acer ook een goede optie zijn. Vergelijk zelf maar:

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/cat/496/lap...

Elk merk heeft wel laptops met grote schermen. De ene wat meer dan de andere. Dit is mijn top 3 qua merken: 1) Asus 2) Acer 3) HP Dus ik zou bij Asus zoeken naar grote schermen. 18" komt bijna niet voor; 17,3 is volgens mij de een na grootste maat.

Voor goede merken kan je kijk bij Sony, IBM/Lenovo, ASUS of Toshiba. Ik zou HP, Dell, Packard Bell en Apple afraden. Dat zijn vaak (te) zinnige apparaten en als ze eenmaal kaduuk zijn vallen ze meestal niet te repareren of zijn onderdelen vrijwel nergens te vinden.

Toshiba heeft goede laptops. Altijd goede ervaring mee gehad.

Het merk met de beste kwaliteit laptops blijft Toshiba. Bij ons gaan hiervan verreweg de minste kapot (en bij mij op het werk hebben we heel veel laptops in gebruik). Naast Toshiba heb ik ook goede ervaringen met Asus en Sony, Acer heeft verreweg de meeste gebreken. Zeker over de jaren heen is het duidelijk merkbaar dat Acer modellen sneller " aftakelen ' en langzamer worden. Een groot beeldscherm voor een laptop is 17" en groter ( met 18,4 als grootste). Hier moet dan uiteraard wel voor worden betaald. Persoonlijk zou ik dan voor een 17" scherm gaan met een goede videokaart om ook dit beeldscherm aan te kunnen sturen. Een 17" scherm heeft ieder merk wel, wellicht kan onderstaande link je op weg helpen. Hierin is een selectie bij Tweakers op: - Minimaal 17" - Geen embedded videokaart - Asus & Toshiba Succes met de aankoop :)

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/cat/496/lap...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100