Kan iemand mij vertellen wat er mis is met mijn MicroSD Geheugenkaart?

Ik heb een 8 GB MicroSd met ong 6GB aan data. Maar hij doet opeens heel raar. Als ik wat verwijder is het 2 sec later weer terug. Formateren lukt niet heb op meerdere toestellen geprobeerd, pc’s en laptops ook. Meerder apps gebruikt maar lukt maar niet. Hoe kan dit? Ik kan niets opslaan meer en ook geen foto’s maken omdat ze automatisch opgeslagen worden op geheugenkaart.

Toegevoegd na 23 uur:
IK Heb op elk manier geprobeerd te formatteren. Dus reacties over formatteer via adapter of via pc zijn niet nodig. Schuifje/Lock is er niet op, bij de adapters let ik er ook op. Er moet iets binnen kapot zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

probeer, als het kan, de kaart eens rechtstreeks in de computer steken. Of kijk eens op onderstaande link voor reparatie van het kaartje. Ik denk namelijk dat er een probleem is met de structuur van het kaartje.

Bronnen:
http://download.cnet.com/Zero-Assumption-R...

staat je kaart misschien op read only ? zit er een schuifje op?

Wat je zou kunnen proberen is om je sd kaart in een computer te stoppen (via een adapter), en dan het kaartje formateren. Dit is onder andere een methode om je sd kaart leeg te krijgen. Wanneer je dit gedaan hebt, plaats je hem weer terug in het apparaat waar hij vandaan komt. Succes ermee.

Ik neem aan dat als jij de micros Toegevoegd na 7 minuten: Ik neem aan dat als jij de microsd kaart in je pc wilt stoppen, het eerst in een adapter stopt ( een grotere sd kaart ). Als dat zo is, kijk dan eens even of er niet toevalig een schuifknopje staat met LOCK op de adapter. Als dit wel aanstaat, zet het dan uit. Lock zorgt er namelijk voor dat je niks kunt wissen of toevoegen op de kaart. Misschien heb je het al wel geprobeerd, maar antwoorden voor de zekerheid kan altijd :) succes.

let inderdaad op het schuifje of er lock op staat, anders staat er misschien een verborgen script dat ervoor zorgt dat je niks kunt verwijderen, je zou dan proberen alles moeten te verwijderen oftewel formatteren met de pc

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100