hoe maak ik een foto met mijn laptop - Acer aspire 5538G windows 7 ?

Ik heb al de antwoorden bij de andere vragen hier nagekeken ,maar wat mij opvalt dat ik geen screen toets heb.

Aub in gewoon nederlands uitleggen,ben niet zo'n PC type

Toegevoegd na 7 minuten:
ik heb rechtsboven 2 toetsen 1 is f12 en daaronder in blauw scr lk
2 is prtsc
daaronder sysrq

Toegevoegd na 3 uur:
JIPPPIE,Het is me gelukt, allemaal heel hartelijk dank,ik heb nu ineens veel meer mogelijkheden,ik snap hem.


DANKJEWEL ALLEMAAL

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

vreemd, bijna alle keyboard hebben een print screen knop. maar ik heb voor je gevonden: In Windows Vista en Windows 7 is er ook het “knipprogramma” om screenshot te maken (in de Engelse versie van Windows heet dit programma “snipping tool”). Om dit programma te starten druk je op de start knop en type je vervolgens "knip",of "snip" afhankelijk van of je de Nederlandse versie of de Engelse versie van Windows Vista of Windows 7 hebt. Toegevoegd na 3 minuten: ik realiseer me dat dat misschien niet helemaal duidelijk voor je zal zijn. kijk hier eens: http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/products/features/snipping-tool

Op je toetsenbord staat bij de F-keys waarschijnlijk ergens in een bepaalde kleur 'Prnt scrn'. Zoek links van je spatiebalk een knopje met dezelfde kleur. Houdt deze ingedrukt en druk dan op de F-key waar prnt scrn bij staat. Voila!

Je hebt dus geen "Prt Scr" knop? Je kan altijd een programmaatje downloaden die het voor je doet: http://www.megadownloads.nl/download/78/Gadwin%20Printscreen.html In de instellingen kan je kiezen welke sneltoets je wilt gebruiken.

Prtsc (meestal staat er PrtScn) is dus de toets waarmee je een screenprint (= schermafbeelding) kunt maken. Druk op die toets, open het programma Paint (dat staat meestal onder "Bureau-accessoires"), klik vervolgens op "Bewerken" en op "Plakken".

als je dus simpel en alleen een fotootje van jezelf of ander wilt maken start de webcam met de bijhorende software tot je beeld hebt in jouw geval zal het wel acer webcam software zijn vermoed ik ? en dan krijg je meestal ook wel een optie snapshot maken te zien ? gewoon op knop klikken fototje klaar bestand een naam geven in de map afbeeldingen zetten als de map al niet voorgeprogrammeerd staat kijk even onder opties waar snapshots worden neergezet handig is om het direct naar de map mijn afbeeldingen te sturen ipv de voorgesteld map die nogal afwijkend kan zijn succes het is even een klusje maar het lukt heus wel

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100