Hoe zit deze site in elkaar?

Hij kan zo raden wat voor object (voorwerp) jij in je gedachten hebt. . .

http://www.20q.net/index.html

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hij kan het niet ZOMAAR raden hoor; het is een variatie op eliminatie-spelletjes die we allemaal spelen of gespeeld hebben, zoals hints of wie is het, maar dan met een enorme database. Doordat het spel steeds een heleboel mogelijk heden schrapt van de lange lijst, blijft er steeds minder over,en omdat het een computer is, is hij wat sneller en accurater dan een menselijke tegenspeler. Probeer maar eens fantasie voorwerpen of dieren uit een boek of spel in te voeren; soms komt het in de buurt, maar meestal raakt-ie daar behoorlijk van in de war. Met voorspellen of gedachten lezen heeft het in elk geval niks te maken. Uiteraard.

Het elimineert wat je NIET denkt dan blijven er zaken over waar je wel aan denkt dmv vragen komen ze daar achter techniek is niet zo moeilijk, maakt gebruik van "version spaces" kan je es opzoeken, je zal zien dat het niet erg moeilijk is.

Bronnen:
http://stijnd.studentenweb.org/files/opgave-vs.pdf

Het werkt niet? Hij heeft al zoveel suggesties gedaan. Dis is gewoon een hele grote determinatie tabel waarin op basis van de vorige vraag een nieuwe vraag gesteld wordt; Zo elimineert de software opties. En dan als de opties terug zijn tot 1 gaat hij een suggestie doen. Klopt dat niet, dan stelt hij een nieuwe vraag. Na 25 vragen was de pagina er nog niet achter dat ik het over torens had. Niet echt slim dat ding. Dat moet je in 8-10 vragen kunnen bepalen.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100