Kan ik geluid gelijk afspelen dat via mijn microfoon ingaat?

Ik heb een platenspeler met usb aangesloten aan mijn computer(vista). Alleen het lukt me niet om dit gelijk af te spelen. Vista herkent de platenspeler wel als een microfoon. Dus nu moet ik nog weten hoe ik dit afspeel met de boxen.

Toegevoegd na 17 minuten:
Update: Begrijp wel dat hij niet werkt als een microfoon, dus geluid gaat niet suizen. Maar vista herkent hem wel dankzij usb-ingang als een microfoon. Ik weet gewoon niet hoe ik inkomend geluid van microfoon afspeel.

http://www.bcc.nl/product/proline-turn01

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat kan, maar dan krijg je wel een gevaar van rondzingen van geluid... Maar het kan wel degelijk... Eventjes de instelling van je geluid doorlopen, is simpel hoor...

Wat voor platenspeler is het precies, en met welk doel wil je het microfoongeluid uitversterken? Trouwens, wat je vraag betreft: Dat kan, maar houd genoeg afstand tussen je microfoon en de speakers, dan blijft het geluid helder en goed.

ik heb geen ervaringen met het instellen van een geluidsbron via USB, en ik kan er ook niets over vinden bij de productinformatie op de bcc site. Wat ik daar wel zie is dat er ook gewoon een tulp-stekker aan zit. Aangezien een LP een analoge geluidsbron is zou je dus niet meer kwaliteitverlies leiden als je hem via die tulp aan je PC aan zou sluiten dan als je hem met die USB stekker aan zou sluiten (tenzij de AD converter in de pickup beter is dan die in je PC, maar dat betwijfel ik) Voor tulp naar minijack zijn gewoon verloopstekkertjes te krijgen (als ze er al niet bij zaten in de verpakking van de pickup) en die kosten niks.

1. Start. 2. Uitvoeren. 3. sndvol32.exe {enter} 4. Staat de lijningang daar op nul of gedempt?

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100