Is het slecht voor je telefoon als het continu met internet verbonden is?

Of is de accu dan sneller leeg? Ik sluit nu iedere keer het internet af, maar is dit echt nodig?

Toegevoegd na 1 minuut:
Ps; ik heb een Samsung Galaxy S

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is niet slecht, wel gaat natuurlijk je accu sneller leeg. En de teller blijft doortikken voor het aantal MBs want dat loopt continue door als internet aanstaat. Hangt dus van je Abo af hoe zuinig je moet zijn.

Het is niet slecht voor je mobiel, hij kan er alleen slomer van worden.. Je kunt inderdaad beter wel even kijken naar wat voor abonnement je hebt en hoeveel internet je mag gebruiken, als het onbeperkt is (wat eigenlijk niet bestaat, maar dan is het gewoon heel veel) dan zal het niet zo uitmaken, als je kan leven met een langzame mobiel..

Je accu gaat wel snel leeg als constant 3g aanhebt het is niet echt slecht voor je toestel als die constant met internet verbonden is.

Het is niet slecht voor je toestel maar wel dat je batterij sneller leegloopt, je hoeft hem niet perse uit te zetten want zodra jij geen gebruik maakt van internet zal er ook niks van je bundel afgaan en ookal staat 3G aan.

Je fone gaat er niet van kapot, dus slecht is het niet, maar de accu (baterij) gaat wel sneller leeg, dit geld trouwens voor alle extra diensten en ook voor b.v. bluetooth, dit zijn allemaal extra stroom verbruikers. Ook raak je elke keer een hoeveelheid Mb van je internet bundel kwijt, waar je niets mee hebt gedaan. Je fone maakt regelmatig contact met internet om de verbinding in stand te houden, de hoeveelheid Mb welke je hier mee verliest heb je niets aan. Ik zou internet en b.v. het automatisch ophalen van e-mail verkeer gewoon uit zetten en pas inschakelen op het moment dat je het gaat gebruiken, in alle gevallen beter.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100