Welke link van youtube moet je gebruiken om het filmpje rechtstreeks in je antwoord te krijgen?

Toegevoegd na 24 minuten:
Zo zie ik dus mijn link in een antwoord. Misschien zit er bij mijzelf iets fout dan?

Toegevoegd na 31 minuten:
Nou, nog een test dan. Nu de link in de adresbalk nog een keer gekopieerd en geplakt...

Toegevoegd na 33 minuten:
Ja hij doet het nu! Maar waarom dan niet in mijn andere antwoord -waar ik het op dezelfde manier heb gedaan- is mij dan nog een raadsel, want daar werkte het echt niet zo :-/

Toegevoegd na 45 minuten:
Nog èèn keer test dan met de nagelvideo, in een bewerking...

Toegevoegd na 46 minuten:
Nope, doet het niet. Toch dan blijkbaar iets dat je niet rechtstreeks mag delen. Blijft dus de vraag over hoe je dit dan kan zien?

Toegevoegd na 1 uur:
Eindconclusie: Het komt er dus eigenlijk op neer dat je wel gewoon de URL van de adresbalk in je antwoord moet plakken bij "Video Toevoegen", maar dat het aan de restricties van de plaatser van het filmpje ligt of het in een rechtstreekse weergave, of een link wordt weergegeven.

Beide antwoorden waren dus goed, de een het eerst, en de ander waardoor ik het beter begreep.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

- Klik op 'video toevoegen' (zie afbeelding) - Plak daar de volledige Youtube link in (van begin tot eind, inclusief de www dus). - als je vervolgens je antwoord plaatst, zie je het filmpje in je antwoord. Toegevoegd na 47 seconden: Dit werkt trouwens alleen als de uploader van het Youtube filmpje heeft aangegeven dat het filmpje als embed op andere sites gezet mag worden. Anders werkt het niet. Toegevoegd na 5 minuten: Even een filmpje bijgevoegd als voorbeeld, dit heb ik gedaan met de methode zoals beschreven. Toegevoegd na 18 minuten: Ik heb even geprobeerd met jouw link vraagsteller, en dan werkt het filmpje niet. Dan is dat dus een filmpje waarvan de maker heeft gezegd dat er geen embed geplaatst mag worden op andere sites. De enige manier om dat filmpje te geven in een antwoord is als een link.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...

Gewoon de link die boven in je url balk staat ;). Toegevoegd na 10 minuten: Het kan echt niet anders ;o. Ik zou niet weten waarom het bij jouw niet zou werken. Gewoon die url blauw maken op rechtermuisknop drukken. En dan kopieren. Dan hierheen rechtermuisknop plakken en dan moet ie lukken ;). Succes

Ik gebruik nu de link die in je adresbalk staat. Toegevoegd na 22 seconden: En het werkt!

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=IYnsfV5N2n8

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100