hoe verbruik ik meer internet?

Ik heb een blackberry, maar ik verbruik nauwelijks internet. Dit vind ik nogal zonde en ik wil graag meer gebruiken. Ik sta online op facebook, ping/whatsapp weinig, internet af en toe, maar verbruik maar zo'n 20 mb per maand.
Veel sites vallen al af omdat ze mobiel niet geschikt zijn, en om nou youtube te gaan kijken om internet te verbruiken vind ik iets te extreem.. Iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Veel sites hoeven niet af te vallen. Met Opera mini kan je nog steeds die sites goed bekijken en lokaal gaan inzoomen en scrollen. Elke site komt daarbij in je bereik. Uitzonderingen daar gelaten. Laat je email binnenkomen op je mobiel, bekijk youtube filmpjes, streetview (als je ergens onbekend moet zijn) Gebruik het internet zoals op de computer, lees de krant en ga op GoeieVraag zitten. Je kunt vast wel nog meer verzinnen.

Waarom zou je meer internet gebruiken zonder dat het nodig is. Het is net als telefoneren,sms en e-mailen. Je gebruikt het alleen als er iets te melden is. Scheelt heel veel van jou tijd en kun je leuke andere dingen doen Frank

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100